Kategorier
Okategoriserade

En stund på altanen

Jag sitter ute under parasollet och träna Brumma och Malwa på att ligg stanna kvar på altanen, även om det lockar att busa runt i trädgården. De är så duktiga och jag njuter och myser för fulla muggar. Samtidigt har jag hunnit skicka sms till en kull som nyss fyllt 3 år, varje år får man ett mail eller sms med frågor om sin hund för att vi på bästa sätt kan följa upp våra valpar. Med de kunna göra sunda och etiska val med vilka hundar vi går vidare med och vad vi ev ska tänka extra på i en ev matchning.

Jag har svarat på mail och jobbat lite med min andra del av jobbet som har mindre med hundarna och göra, såklart inte lika kul men det behöver också göras.

Efter att haft full fart hela våren så är det nu lite lugnare. Nina och hennes valpar tar upp vår tid och långa stunder kan man bara hänga med dom. Vi gör små utflykter och upptäcker världen tillsammans. Precis som det ska vara när valparna är 4 veckor.

I veckan börja besöken på Ninas valpar och förväntans fulla familjer kommer träffa kullen för första gången. Så fint att få vara med dom dessa stora dagar tillsammans med familjerna.

I söndags var det träff på Juleboda och jag Brumma och Malwa åkte ner över dagen. Så otroligt härligt att se vilka fantastiska hundar och familjer som kom på träffen. Det gör mig tacksam och så stolt. Inte en sur minn från någon och bara roligheter. Nästa gång blir det träff med 10 års tema, det ser vi framemot.

Igår och idag har varit lite av återhämntningsdagar och det har vi alla njutit av. Vi har gosat en massa med valparna, gått promenad i skogen och bara hängt, myst och gosat. Sådana dagar behöver man och vi som har fullt upp veckans alla dagar och timmar när vi har valpar behöver ibland dra ner tempot om inte fullt, lite grann. Imorgon är det full fart igen, med en tur för ögonlyssningar i Göteborg. Så en spännande dag väntar. Många bollar i luften men så roligt det nästan alltid är.

Tyvärr så kommer vår KarlJohan tillbaka till oss ikväll då familjen fått problem med hälsan. Hälsan går först och våra armar står alltid öppna. Nu hoppas vi att han snart kommer tills sitt för-alltid-hem snart där han får bli den diamant som han är. En trygg och social kille med en bra balans.

Det blev en liten uppdatering från oss just nu

Lovisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *