Vilka är vi

Vi är Brummas Labradoodle

Lovisa och Benjamin bor med sina 3 hundar i den lilla röda stugan på kullen. I gläntan mellan träden hittar man oss.
Lovisa som nu mera jobbar med hundarna och familjeföretaget på heltid.
Benjamin som driver skogsföretag, med skogsmaskiner.
Det är inte svårt att gissa att djur och natur ligger oss båda varmt om hjärtat, där våra 2 hundar är en central del.

Hemma hos oss bor också Malwa och Brumma.

Brumma som startade vår resa för snart 7 år sedan, hon är den första Australian Labradoodle valpen som föddes som första valp i vår första kull och även först i Sverige. Hon är nu pensionär, men hjälper mer än gärna till med valparna som födds hos oss. Hon har under mina år på hundutbildning varit en trogen följare. Det var en självklarhet att vår uppfödning skulle bli döpt efter henne.

Malwa vårt lilla charmör. Hon har sedan hon var mycket liten följt med på träffar, kurser och överallt där Lovisa är. Malwa vill gärna gosa och att strosa i skogen är en av topp aktiviteterna. Malwa fick sin första kull med valpar i juni 2020.


Det var när jag 2011 hittade Labradoodle som jag blev fast, Sedan dess har det bara funnits en sak i mitt huvud LABRADOODLE! 
Jag har tillsammans med min föräldrar drivit Stora Juleboda Labradoodle sedan 2012. Nu när jag inte längre bor på Stora Juleboda så var det naturligt att Brummas Labradoodle skulle bli till. 


Jag har under årens som gått blivit klar med skolan, där jag gick naturbruk-hund-Naturvetenskp. Jag har läst 15 Hp hundens beteende biologi. Gått terapihunds utbildning 2 gånger. Jag har gått utbildning till instruktör. Utöver de kurser och föreläsningar jag gått på så finns ett stort intresse för hund och söker mig till ny forskning inom hund. 
Jag håller nu kurser för våra valpköpare på olika platser i sverige med jämna mellan rum.