Kategorier
Okategoriserade

Sommaren kom tillbaka

Efter några dagar med regn så kom idag solen och bättre väder åter. Så skönt och valparna som älskar att vara ute och utforska världen älskar det.

I dessa dagar när valparna är mellan 5-7 veckor så ta vi emot besök och i veckan har vi haft 7 familjer plus 2 andra familjer på besök och valparna har nu en fast rutin kring besök och de verkligen älskar när det kommer nya människor och varje besök slutar med att valparna sover gott runt oss eller i någons knä. Hur mysigt som helst, även bra för valparna.

Besök, just nu uppskattas alla besök. För valparna är det viktigt att få träffa unga som äldre, män som kvinnor och barn. Att kunna ge valparna den bredd av människor som de på ett lugnt och tryggt sätt får träffa innan de åker här ifrån gör mig rörd i hjärtat.

Nu är denna veckans besök över och vi välkomnar min syster som ska hänga med oss till på måndag när min mamma kommer och löser av Clara fram till valparna åker. Så från och med nu kommer vi vara en till om dagarna. Det ska bli roligt att också få hänga med någon med två ben om dagarna och extra plus att det är Clara och mamma.

I helgen kommer Ninas valpar och valplådan står redo och Nina har gjort sig bekant med den, så nu är vi redo att välkomna hennes och Miltons valpar. Det ska bli så himla roligt och spännande att se vad som tittar ut. Mina förväntningar är som vanligt sjukt höga och jag kan knappt hålla mig tills jag får lära känna dom.

Nina är så fin med Inez och Pollys valpar och skulle kunna stå och titta på dom hela dagarna om hon fick. Det vårdar gott inför hennes valpar.

Jag är så imponerad över hur bra det går och vilka otroliga tjejer jag har förmånen att hänga med på dagarna. Inez, Polly och Nina är alla så otroligt fina tjejer, som kommit till oss och det är som de alltid varit här och tillsammans. Det gör mig också så glad och rörd. Fina, fina tjejer.

Nu ska jag återgå till valparna, det är eftermiddags mål på gång och se om de vilat upp sig efter dagens besök och redo för en stund till med lite aktivitet eller om de vill fortsatt sova. Det återstår att se 😉

Ha en fin långhelg

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *