Kategorier
Okategoriserade

Så goa att man svimmar

Nu har det gått några dagar sedan vi hämtade hem Polly och det kändes som vårt lilla team blev komplett. Så underbart och mysigt.

Hos oss kommer det nya hundar som ska bo i vårt hem under minst 10 veckor rätt så ofta, Brumma och Malwa ska dela mig och husse med nya och olika tikar. Det går bra och vi har rutiner som passar oss så att alla ska trivas och må bra. För det är väldigt viktigt när vi ska jobba som ett team att alla mår bra och får rätt förutsättningar.

Inez har varit här innan och landade på några minuter och hittade snabbt sina favoritställen. Efter några dagar kom Polly och jag va förväntansfull att se hur det skulle gå att välkomna en tjej till och det kunde inte gått bättre, hon kom in i vår familj likt Inez som de självklaraste i världen. Brumma och Malwa välkomnade henne med glädje och la inte mycket vikt vid henne och Inez och Polly hittade varandra direkt. Polly landade också väldigt snabbt och hittat sina favoritställen. Det är lugn och harmoniskt i hela huset och det är precis det som Inez och Polly behöver, lugnt och tryggt.

När jag sätter mig kommer både Inez och Polly och gosar och bara är nära nära, det blir mycket gos, i mängder och jag blir helt i molnen av all kärlek. Samtal om de små och vad som kommer snart och bara vara tillsammans och bygga på relationen det är det vi jobbar för just nu.

För relationen är alltid viktig och att tikarna får lugn, ro och trygghet är förutsättningar för att relationen ska byggas vidare på. Det är viktigt för mig och för de blivande mammorna och valparna att det är just lugnt och tryggt runt omkring.

Ibland får man vara lite stolt och tacksam och det är jag över både Inez och Polly verkligen två toppen tjejer, de hade både lätt fått stanna om jag inte viste hur högt älskade de är i sina familjer och jag är så så tacksam över det nära samarbetet mellan oss här och våra fodervärdar. De ger våra blivande mammor och pappor fantastiska möjligheter och förutsättningar och det gör mig så fylld av kärlek. Delad kärlek är dubbel kärlek och jag hoppas verkligen våra foderhundar känner det. Som sagt stolthet, tacksamhet och kärlek fyller mig från topp till tå.

Ha en fin dag

Kram

Lovisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *