Kategorier
Okategoriserade

Början på resan

I 4 dagar har vi bara haft Brumma och Malwa. I tisdags flyttade Molly hem igen efter att varit här hela detta året. Det är tomt och vi saknar henne, hon har en så fin personlighet som saknas här hemma. Lite andrum innan vi idag välkomnade Inez med sin lilla mage, lägger man handen på magen tar det inte lång tid innan man känner de små röra sig där inne.

Kan inte gå bättre Inez landade fint snabbt och känns som hon alltid varit här och Brumma och Malwa känner henne väl sedan förra året då hon var här för sin första valp. Så det gick så så bra.

Idag har vi också passat på att ha spa dag med Brumma och Malwa. Så vi började med bad och fön på förmiddagen följt av klippning Brumma vid lunch och sedan Malwa i eftermiddag. Så nu är de rena och så fina båda två.

Vi har också hunnit med ett besök och det är roligt att kunna ta emot besök igen efter pandemin. Är du intresserad av att besöka oss är du välkommen att kontakta oss så kan vi boka in ett besök.

Så vi har hunnit med mycket idag och nu på kvällen har jag börjat gå igenom de mail jag hamnat efter med under veckan jag låg i influensan. Snart ska vi krypa ner i soffan en stund innan vi ska sova.

Så idag är början på denna vårens valpresa och jag hoppas ni vill följa med på vår resa tillsammans med Inez, Polly och senare Nina.

Ha en fin kväll!

Kram

Lovisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *