Kategorier
Okategoriserade

En titt in i denna måndag

Dagens bild är på Doris från Alice valpar, här på träff.

Valparna tulta runt i halva huset, jag städar och plocka både runt valparna och lite överallt jag gör tio saker samtidigt, i telefonen har jag Ida och ibland ringer det någon av våra valpfamiljer eller en kollega. Valparna lägger sig lite överallt och jag får nästa kliva över dom där jag går fram och tillbaka med saker, de ligger vidare tryggt och sover trotts att jag går runt bland dom hela tiden. För en stund sedan gick robotdammsugaren för fullt och valparna går fram till den som det var deras bästis, så himla roligt att se att inget kan stoppa de små liven från att vara nyfikna och utforska världen som hela tiden blir större och mer och mer innehållsrik.

Jag tar lunch och valparna, Molly, Malwa och Brumma sover lugnt medan jag äter den stora blandning av rester som jag snabbt hittade i kylen. Lyx att slippa laga mat två gånger på en dag.

Nu sitter jag åter igen vid datorn för att svara på mail och skriva lite, kände att det va dags.

Valparna blir 5 veckor i morgon och i helgen när vi varit och handlat jag och Benjamin så konstatera vi i bilen att det gått så snabbt med valparna och hur bra det gott från start. Molly är så trygg och cool i sin mamma roll och det ger mig bra med förutsättningar att jobba på bästa möjliga sätt med valparna.

Valparna ta sig an alla hinder och övningar vi gör på ett så roligt sätt och det är så himla roligt att se deras personligheter utvecklas från dag till dag. Tjejerna som är framåt, lite busigare och tackar aldrig nej till äventyr och killarna som följer sina systrar hack i häl. De kan ligga utspritt och sova en och en vilket jag trycker är toppen, att valparna känner sig så trygga redan, visar gott inför framtiden.

Deras lilla hinderbana blir allt större i hallen för att få ett av sina mål med mat per dag. De har fattat grejen och är så duktiga på att ta sig fram och jag behöver nog göra det lite svårare, det är dom redo för.

Ja nu är det helt enkelt full fart här på gården och solen har tittat fram idag så nu ska jag och tjejerna ta oss ut på en promenad i solen. Så himla skönt nu när det är ljusare och ljusare och vi hinner gå en runda till om dagen i ljuset. Det är lyx.

Dagens inblick i vår lilla värld

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *