Kategorier
Okategoriserade

Det slog gnistor

Polly
Charlie

I dagarna har vår fina fina Polly(Brummas Saffranstryffel) varit på dejt med Charlie (Stora Julebodas Härlig). Man kan säga att Charlie och Polly haft ögonen på varandra länge. Sedan båda gick igenom sina tester förra våren va det klart att det vara Polly och Charlie som va en riktigt bra match. På fodervärdsträffarna har de dragits till varandra och vi hade turen i somras att bara Charlie och Polly kom på en träff och de lekte och hade så roligt ihop. Det va så självklart att det va menat att det skulle bli Charlie till Pollys första kull.

Så efter en lång väntan på att Polly skulle bli tillräckligt gammal och löpa, så va det denna veckan äntligen dags. När Polly kom så kände dom igen varandra direkt. Då det va både Charlie och Pollys första parning så va vi bereda på att det skulle ta en liten stund och vi satte oss ner och titta på hur de dansade runt och lekte lite. Innan vi han blicka fick de till en fin parning och det gick som enligt skolboken. Så himla roligt när de går så fint och smidigt till.

Så nu är Polly färdig parad och den långa långa väntan börjar. Om ca 4,5 vecka väntar ultraljud och jag känner redan pirret i magen över att få veta om deras kärlek resulterade i valpar. Vilket vi tror och hoppas, får man till fina parningar är chansen stor.

Så i veckan efter påsk hoppas vi välkomna Polly och Charlies valpar i samma valplåda som Polly föddes i med sina syskon.

Mer om Polly och hennes och Charlies valpar kommer förhoppningsvis.

Idag ska Charlie åka hem igen och som vanligt har han varit en stjärna, så himla roligt med trevliga hundar och jag måste säga att jag är bortskämd med just det.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *