Kategorier
Okategoriserade

”Känns som jag inte pratat med någon”

Jag och Ida satt i bilen på vägen hem från en helg i Linköping tillsammans med Labradoodle uppfödare från hela Sverige, som Svenska Labradoodleklubben anordnat. Jag sa till Ida att jag känner inte att jag har hunnit prata med någon… Ida tittade på mig och sa ”Har du gjort något annat än pratat?” Att vara med och arrangerat en hel helg med flera av våra duktiga uppfödare så kan det kännas som man inte hunnit prata klart även om man pratat och pratat nästan konstant.

Att prata hund och framför allt Labradoodle kan nog jag och de andra som var på träffen göra hur länge som helst. Vikten av att få dela och delge erfarenheter, kunskaper och idéer som kan föra vår hundtyp framåt är väldigt väldigt roligt, men också väldigt viktigt.

Att vi tillsammans jobbar för gemensamma mål både lång och kortsiktigt tror jag är viktigt speciellt med en hundtyp som Labradoodle.

Roligt att den klubb jag, Meredith och Cajsa satt och la grunden till först en helg i Umeå, en helg i Stockholm och en helg i Skåne. Idag växt i både antalet medlemmar och anslutna uppfödare. Det är både coolt och så himla roligt.

Det bästa med att ha varit iväg är ju ändå att komma hem till Benjamin, Brumma och Malwa. Till sin egna säng och tid att reflektera och ta till sig alla de intryck som varit.

Jag lägger mig nöjd, trött och full av idéer idag och hoppas att vi får chans att genomföra fler seminarium för klubbens uppfödare i framtiden.

Kram

Lovisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *