Wivi och Moltas valpar

Nu går det äntligen att anmäla intresse för Wivi och Moltas valpar

Valparna är beräknade under vecka 43 och leverans kommer att vara 19 december 2020

För valparna efter Wivi och Moltas har vi som vanligt vår gemensamma leveransdag, som består av en dag med träning, tips och idéer. Vi bjuder på mat och fika och vi firar tillsammans att er familj utökats med en ny familjemedlem. Under dagen får ni med er den information som ni behöver för den första tiden.

Valparna kommer att vara i mini och medium i storlek. Färgerna kommer att vara ljusa och variera mellan Cream, Aprikos och karamell.

Wivi föddes hos oss under sommaren 2018 och en go tjej redan från början, vi har sedan dess följt henne och hennes utveckling och är nu mycket spända på att få se nästa generation att ta plats. Wivi är dotter till Wilja och Bobbie. Med Wivi är det aldrig tråkigt och hon är pigg och glad men kan också krypa upp i knät och gosa. För Wivi finns det inga hinder. 

Moltas, som också är pappa till Godis kullen som föddes hos oss i somras. Han är en kille som lätt följer med sin familj på äventyr och anpassar sig lätt till nya situationer. 

Mer om Moltas kan ni läsa på Humlamadens Labradoodle. 

Detta är en kombination som vi tror kommer att bli väldigt roliga och sociala valpar som mycket väll skulle passa som sociala tjänstehundar och utmärkta familjemedlemmar.

Nedan kan du fylla i ditt intresse och senast 2 veckor efter att valparna kommit får du besked om du fått valp eller inte.

Pris för valparna är 50 000 kr inklusive moms

    Har du frågor till oss om Wivi eller Moltas hör av er