Valpresan

En resa tillsammans!

Picture
Att köpa valp från Brummas Labradoodle är en resa genom hundlivet, där vi hela tiden finns med för störning och aktiviteter. 


Under valpens tid hos oss  

När valpen är född och du vet att du ska få en valp från kullen så vet du fortfarande inte vilken valp just du får, det väljs ut av oss när valpen är ca 7,5 vecka. Detta för att du ska få en valp som har bäst förutsättningar att bli din drömhund, utifrån vad just du önskar av din nya familjemedlem. 
Under tiden du väntar på det kommer du att kunna följa valparna, på distans men också ha chans att komma och hälsa på valparna efter det att de blivit ca 5 veckor.

.


Vi har gemensam leveransdag  ​ 

När det blir dags för dig att hämta din valp från oss på Brummas Labradoodle så har vi en gemensam leverans, vilket betyder att vi under en dag träffas, där vi går igenom grundläggande grejer om valpen och första tiden. Vi äter lunch, fikar och så prata vi en massa hund. Underdagen så får ni som valpköpare chansen att ställa alla frågor som dyker upp. Ni får träffa familjerna till alla syskonen och en chans att skapa kontakter med varandra inför framtiden. Detta brukar vara en spännande och rolig dag. ​