Tussies valpar

Det är nu dags för den sista av Tussies valpar att hitta sitt förstklassiga för alltid tid hem.

Valparna är födda 24 mars och redo för att komma till sin familj 25 maj.

Tussie är en glad, social och otroligt mysig tjej som är en fantastisk mamma som med sitt lugn och trygghet visar valparna vägen framåt på ett mycket fint sätt.

Tussies hälsotester: Höfter: OFA Good PennHip 0.29, Armbågar OFA Normal, Patella utan anmärkningar, Ögonlysning utan anmärkning EIC,DM,VWD fri. bbEe Cu/Cu

Tussie är parad med Uffe

Uffe som vi hämtade i Finland har imponerat på oss från första stund. Redan på färjan över till sverige visade han fina, sociala och trygga sidor och detta har därefter fortsatt. Han är en riktig go kille som lätt kan följa med på aktiviteter och charmar alla i sin väg.

Uffes hälsotester: Höfter – OFA Good PennHip – 0.40, Armbågar – OFA Normal DNA tester. vWD/prcd-PRA/DM – fri. Godkänd ögonlysning. Improper Coat – F/F. B locus – Bb. E locus – ee.

Valparna födds upp hos oss på Brummas och följer våra rutiner och program gällande socialisering och första tid hos oss. Där vi jobbar aktivt med valparna varje dag. För att de på bästa sätt ska få de bästa förutsättningarna med sig till sin nya familj.

Valparna kommer bli i storlek stora mini och ev någon liten medium. De är svarta och karamell och alla har fleecepäls. Kullen består av 5 hanar. Vilken av valparna som kommer var bestäms först när valparna är 7,5 vecka när vi känner valparna som bäst och kan välja vilken av familjerna som just denna valp har den bästa möjlighet att bli den bästa version av sig själv och passa sin familj allra bäst med just den familjens förutsättningar.

Valparnas familjehämntningsdag är den 25 maj där vi samlas för en dag med kurs och en överlämning till de nya familjerna. Där vi går igenom praktiska övningar, vad vi tränat valparna på och tips inför pälsvård och mycket mer.

När man tingat valpen så får man också tillgång till vår Inför valpen kurs, men inspelade föreläsningar och texter som ni som familj kan gå igenom för att förbereda er inför er nya familjemedlem på bästa sätt. Tillsammans med vårt bokpaket är detta ett fint sätt att förbereda sig inför att valpen kommer hem.

Vi har också två zoom träffar med familjerna innan det är dags att hämta valpen, där vi kan gå igenom ev frågor och hur det går med valparna.

Efter att man hämtat valpen får man också tillgång till den digitala kursen Bästa starten, där vi går igenom övningar och sådant som är bra att tänka på när man fått hem sin nya familjemedlem.

4 gånger om året bjuder vi in till Boostdag som är en kursdag där vi gör nyttiga övningar och har en rolig dag tillsammans med andra Brumma hundar.

Är du intresserad av ev valp med leverans i maj fyll gärna i intresseanmälan nedan.

(Har du inte fått bekräftelse på att vi mottagit din anmälan inom 48 timmar så skicka ett mail till lovisa@brummaslabradoodle.se)

Kolla stavning på mail noga innan du skickar iväg