Polly och Charlie

Charlie
Polly

Här kan du anmäla ditt intresse för Polly och Charlies valpar våren 2023.

Brummas Saffranstryffel Polly och Stora Julebodas Härlig Charlie

Polly en trofast och otroligt snäll tjej och också smart, rolig och håller sina nära väldigt kära. Vi är så nöjda med Polly inte bara för att hon är en stabil, social och trevlig tjej, utan hon är också väldigt snygg och har mycket fina resultat på sina hälsotester.

Charlie vår Charlie, det är lätt att bli kär när man träffa coola coola Charlie. Redan när han var valp imponerade han på oss med sin fantastiska attityd och personlighet. Det finns få som Charlie och det gör oss stolta.

Polly har gått i löp vecka 4 och vi hoppas på parning i slutet av vecka 5 eller början av vecka 6. Valparna blir om allt går som det ska beräknade i början/mitten av juni.

Charlie som valp
Polly som valp

Valparnas familjer kommer att få vår utbildning “inför valpen” och uppföljningen “en bra start tillsammans” som hålls på zoom och våra plattformar. En gemensam praktisk utbildningsdag vid hämtning, tillsammans med vårt bokpaket. Även vår Boostdag som man får gå efter det att valpen fyllt 6 månader och hålls 3 gånger om året.

Valparna är självklart registrerade i Svenska Labradoodleklubben.

Valparna beräknas bli Medium i storlek. Brunt och Karamell väntas och både enfärgade, med vita tecken och tvåfärgade. Alla valpar kommer få fleecepäls.

Innan du skicka in din anmälan titta så ditt telefonnr och mailadress är korrekt.