Valpresan

En resa tillsammans!

Att köpa valp från Brummas Labradoodle är en resa genom hundlivet, där vi hela tiden finns med för stöttning och aktiviteter. 


Under valpens tid hos oss  

När valpen är född och du vet att du ska få en valp från kullen så vet du fortfarande inte vilken valp just du får, det väljs ut av oss ca 2 dagar innan leverans. Detta för att valpen ska få den familj som passar valpen bäst utifrån det vi vet om er och det vi sett av valpen under sin tid hos oss. Valpen är fortsatt formbar och ni har stor del i hur det fortsätter utvecklas när valpen kommit till er. Att valpen är utvald till er är en fördel i ert liv tillsammans med valpen och de förutsättningar ni har. Under tiden du väntar på det kommer du att kunna följa valparna, på distans men också ha chans att komma och hälsa på valparna efter det att de blivit ca 5 veckor.


Vi har gemensam leveransdag  ​ 

När det blir dags för dig att hämta din valp från oss på Brummas Labradoodle så har vi en gemensam leverans, vilket betyder att vi under en dag träffas, där vi går igenom grundläggande grejer om valpen och första tiden. Vi äter lunch, fikar och så prata vi en massa hund. Underdagen så får ni som valpköpare chansen att ställa alla frågor som dyker upp. Ni får träffa familjerna till alla syskonen och en chans att skapa kontakter med varandra inför framtiden. Detta brukar vara en spännande och rolig dag. ​


Träffar och kurser 

Efter att du hämtat din valp så kommer du årligen bli inbjuden på träffar, kurser och evenemang som vi har tillsammans med Stora Juleboda Labradoodle. Vi har träffar och helgkurser på olika platser i landet. Jönköping, Juleboda och Stockholm, är där vi har träffar och kurser i dag.
På dessa event är du som har köpt valp från oss på Brummas och på Stora Juleboda Labradoodle välkommen att delta på.  
I vår Facebook grupp kommer tips om träning och vardagen ut mer eller mindre varje vecka. 


6 månaders boost

När valparna är ca 6-8 månader så bjuder vi en heldags kurs med allt som kan behövas för att ta sig an livet med unghund och lämna valptiden bakom sig. Vi går igenom övningar och hur vardagen kan bli så rolig som möjligt.


Ett samtal bort! Har du en valp från oss på Brummas Labradoodle så finns vi alltid ett samtal bort, för stort och smått. För oss är det en självklar del att följa valpen och familjen genom livet, med tips och idéer. 

Det vi brinner allra mest för är valpens första tid, hur vi kan påverka valpen till det bättre och att på bästa sätt ge familjen verktyg att jobba vidare med just den valpen på bästa sätt. Arbetet med valparna sker med kunskap om valpen i generationer bakåt och med den kunskapen kunna skapa rätt förutsättningar. 

Det är hunden som står i fokus 
Kärlek, trygghet och närhet

Undra du något kontakta oss på info@brummaslabradoodle.se